Дорофеєва показала каблучку на безіменному пальці. ФОТО

0
Дорофеєва показала каблучку на безіменному пальці. ФОТО
Українська співачка Надя Дорофєєва заінтригувала знімком, де у неї видніється каблучка на безіменному пальці правої руки.

Зокрема, відповідним фото артистка поділилася у своєму Instagram. Тим часом прихильники звернули увагу, що не безіменному пальці Наді красується каблучка, пише ТСН.

Фани знаменитості почали запитувати, що невже бойфренд зірки, ресторатор Міша Кацурін, освідчився їй. Деякі вже навіть встигли привітати Дорофєєву з радісною подією, написавши таке: "я одна каблучку бачу?", "як ненароком засвітила обручку", "вітаю з одруженням".

Сама Надя поки не відповіла на запитання прихильників. Однак, фан-клуб знаменитості запевнив, що то просто каблучка, і а не весілля обручка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні