Чотири знаки Зодіаку, які не можуть забути колишніх

0
Чотири знаки Зодіаку, які не можуть забути колишніх
Якщо одні дають собі доволі короткий термін для того, аби забути колишнього чи колишню, то інші, навпаки, не надто поспішають це робити. Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким важко розстатися зі своїм минулим, пише Апостроф.

Раки
Цей знак Зодіаку ненавидить, коли його почуття виявляються не взаємними. У таких ситуаціях він обирає відступити та піти назад, щоб пережити невдале кохання. І часто для цього Рак використовує інших, які допоможуть йому залатати рани.

При цьому Раки не надто прагнуть попрощатися з минулим, тому уважно будуть слідкувати за життям свого екс-обранця чи обраниці. Вони будуть намагатися підтримувати з колишньою другою половинкою дружні стосунки, що часто допомагає їм відновити роман за лічені дні.

Риби
Стриманий за своєю природою знак буде довго розмірковувати про стосунки, які закінчилися. Замість того, аби побороти сумні почуття, вони будуть робити усе, щоб хоч на якийсь короткий момент побути поруч із своїм колишнім. Риби не можуть остаточно розірвати зв'язки, і це заважає ім рухатися далі. Особливо у випадку, коли вони сподіваються на примирення.

Представники цього знаку згодні на проникливі слова, пристрасні суперечки та навіть сльози задля того, аби переконати кохану людину знову почати стосунки з ними.

Овни
Коли Овни когось люблять, вони не будуть жаліти зусиль. Втім, цьому ознаку часто не щастить у коханні, оскільки вони виражають свої почуття так обережно та стримано, що можуть залишитися непоміченими.

Після розставання Овни не будуть давати собі час на те, щоб посумувати. Через це вони залишаються прив'язаними до колишніх партнерів. Крім того, представники цього символу зовсім не проти відновити спілкування із колишнім, і для них це може означати що завгодно: від запрошення на побачення до дзвінка посеред ночі.

Тельці
Представники цього знаку доволі часто не висловлюють прямо своїх почуттів іншій людині, і їхня коханнє через це можна назвати платонічним. У випадку розставання з партнером вони будуть шукати нагоди повернутися до нього.

Тельці докладуть усіх зусиль, аби залишатися на зв'язку з екс-обранцем: це можуть бути, наприклад, якісь прості прохання про допомогу чи навіть уважне стеження за соціальними мережами колишнього партнера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні