Експерт розповів, що далі буде робити армія рф

0
Експерт розповів, що далі буде робити армія  рф
Російські окупаційні війська намагаються не показувати значні втрати та неможливість просуватися лінією фронту через несприятливі погодні умови. Вже за декілька тижнів українські захисники зможуть показати свою міць ворогу на повну силу. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, льотчик-інструктор Роман Світан в ефірі "24 каналу", передають Патріоти України.

Як зазначив Світан, упродовж останніх днів на Донбасі була вкрай несприятлива погода: сніг, паморозь та дощі. "Руху росіян перешкоджає з одного боку погода, з іншого боку вони обточуються, втрачають багато військ, проходить певне перегрупування", - пояснив військовий експерт.

На його думку, в основному російські генерали відводять розбиті частини, натомість поповнюють особовий склад лінійними підрозділами. Водночас він зауважив, що "вагнерівців" стає все менше. Ймовірно, російське керівництво має намір повністю знищити ПВК "Вагнера" на Бахмутському напрямку.

Світан також звернув увагу на те, що кількість наступальних дій ворога трішки зменшилася, ймовірно, через погоду. За його словами, поки не видно, що росіяни переходять на оборонні позиції.

"Річ у тім, що якщо вони зупинять рух, припинять виконувати певні наступальні дії, навіть без просування, то їм доведеться відходити", - пояснив полковник запасу ЗСУ. Військовий експерт наголосив, що це десятки кілометрів. "Найкраща оборона – це наступ. Це приблизно те, що вони зараз роблять", - зауважив він.

На його думку, противник вже за декілька тижнів, тобто коли земля підсохне, все ж буде підтягувати техніку та робитиме спроби просуватися. Водночас військовий експерт звернув увагу на те, що все одно росіяни поступово втрачатимуть сили. До того ж вони буквально підставляють свої фланги під удар ЗСУ, просуваючись у бік Слов'янська.

Світан переконав, що українські військові теж чекають на сприятливу погоду, щоб використовувати важку техніку. Саме ці дії розв'яжуть Бахмутське питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні