--> Чоловік зґвалтував та розчленував 22-річну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік зґвалтував та розчленував 22-річну дівчину

0
Чоловік зґвалтував та розчленував 22-річну дівчину
У Данії було викрадено 22-річну дівчину, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Згодом, за даними поліції Північної Ютландії, вона зазнала сексуального насильства і була вбита, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання DR.DK, загибла медсестра Міа Стевн зникла після нічної прогулянки. За версією поліцейських, вона добровільно сіла в автомобіль до вбивці, коли той запропонував підвезти її додому.

Після скоєного вбивства чоловік розрізав тіло жертви за допомогою бензопили на 231 частину та закопав їх у лісі на північ від міста Ольборга.

У обвинувальному висновку йдеться про те, що зловмисник намагався розчинити частини тіла в засобі для очищення труб і пересипав їх каустичною содою.

"Важливо сказати, що такі випадки, на щастя, дуже рідкісні у Данії", - наголосив експерт-криміналіст, знайомий з обставинами справи. Винуватця вбивства швидко знайшли камерами відеоспостереження. Судовий розгляд у цій справі призначено на 7 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні