--> Українців попередили про небезпечні дати у квітні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про небезпечні дати у квітні

0
Українців попередили про небезпечні дати у квітні
Квітень розпочнеться із магнітної бурі середньої сили, яка почнеться 1 квітня та триватиме два дні – до 2 квітня включно. Про це повідомляє погодний Meteoagent, передає Варта1.

Загалом у квітні прогнозують кілька слабких і одну сильну магнітну бурю.

Прогнози щодо магнітних бур розраховують за допомогою супутникових систем NOAA, TESIS і наукових міжнародних метеорологічних лабораторій по всьому світу.

Після цього, із 3 до 9 квітня, на Сонці має бути відносно спокійно, тож значних збурень магнітного поля Землі очікувати не варто.

10 та 11, а також 16 і 17 квітня знову очікуються магнітні бурі середньої сили (їхня сила, як і на початку місяця, складатиме чотири бали).

Сильна магнітня буря накриє Землю 20 та 21 квітня. Згідно з прогнозом, її потужність сягатиме шести балів. Зазначимо, що саме на 20 квітня припаде і сонячне затемнення.

Після цього більше ніяких подій не прогнозується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні