Путін планує нанести ядерний удар по країнам НАТО з території Білорусі?

0
Путін планує нанести ядерний удар по країнам НАТО з території Білорусі?
Кремлівський диктатор Володимир Путін планує перекинути ядерну зброю не для погроз Заходу, а для нанесення удару по Литві та Польщі.

Впевненість у цьому висловив історик Юрій Фельштинський, зазначивши, що дії НАТО у відповідь можуть повністю стерти з лиця землі Білорусь як державу, пише УНІАН.

"Погрожувати ядерною зброєю можна з Росії. І Росія цю справу досить послідовно і багаторазово з регулярністю тиражує. Тому для того, щоб погрожувати Заходу або Європі ядерною зброєю, не потрібно її перекидати у Білорусь. Її перекидають в одному єдиному випадку - для нанесення ядерного удару. Я заявляю абсолютно відповідально, що не пізніше вересня цього року з Білорусі по Литві і Польщі будуть нанесені ядерні удари, якщо Захід не зробить превентивних дій у цьому напрямку", - заявив він.

На думку Фельштинського, єдина причина, по якій Путін не анексує Білорусь - це намір використовувати її як плацдарм для нанесення ядерного удару.

"Якщо існували якісь червоні лінії, які Путін не мав би переходити або перехід яких означає буквально катастрофічні наслідки для Європи, то ось ця червона лінія вже Путіним перейдена", - зазначив історик.

Він упевнений, що у відповідь на ядерний удар з Білорусі, вона буде просто знищена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні