Стало відомо, чи посилять в Україні мобілізацію

4
Стало відомо, чи посилять в Україні мобілізацію
Посилити мобілізацію в Україні можуть, коли у цьому буде потреба на фронті, зокрема, для контрнаступу.

Про це сказав народний депутат України, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський, пише Радіо Свобода.

«Коли Україна буде змушена переходити у контратаки, будуть необхідні якісь додаткові сили і засоби, які мають забезпечити ефективність цих наступальних операцій. Коли така потреба виникне, знову ж таки, це буде визначати Генеральний штаб, враховуючи планування, перспективи, і реальний поточний стан речей. Я маю на увазі, що війна, на превеликий жаль, неминуче призводить до втрат - як безповоротних, так і санітарних. І такі втрати потребують поповнення», - сказав Веніславський.

Водночас, за його словами, можливе переміщення ядерної зброї з Росії до Білорусі не може стати причиною проведення додаткової мобілізації, як про це напередодні заявив голова фракції «Слуга народу» та член парламентського комітету питань нацбезпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія.

Веніславський також додав, що в Україні оголошена загальна мобілізація. А це означає, що усі військовозобов’язані громадяни можуть бути мобілізовані, якщо в цьому виникне потреба. Однак зараз, після того, як в Україні збільшили чисельність ЗСУ, а також інших структур оборони і безпеки, потреби в додатковій мобілізації немає. Це питання, сказав Веніславський, обговорювали на закритому засіданні Комітету за участі начальника Генерального штабу Сергія Шаптали.

«Він (Шаптала - ред.) на минулому тижні був у нас на закритому засіданні Комітету, і генерал Шаптала в тому числі і на ці питання давав відповіді. На сьогоднішній день, якоїсь потреби в дуже різкому збільшенні мобілізаційного ресурсу немає. Мобілізаційні заходи проводяться практично постійно за заявками Генерального штабу, який розуміє, яка кількість і яких саме військовозобов’язаних, яких облікових спеціальностей потребують наші Збройні Сили», - пояснив народний депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

You've made your stand quite effectively!.
help with dissertations dissertation paper writing service dissertation abstracts professional dissertation writer
Відповісти

Whoa all kinds of terrific tips!
my essay writer write my research paper for me reviews cheap essay writer online how to write about me for website
Відповісти

Thanks a lot, Plenty of advice.
help with speech writing https://essaywritingservicetop.com buy custom essays https://cheapessaywriteronlineservices.com
Відповісти

Thanks a lot, I enjoy this.
can you do my essay for me write my research paper for me write my essay for
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні