--> У 21-річної дівчини виявили страшну хворобу через цятки на шкірі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У 21-річної дівчини виявили страшну хворобу через цятки на шкірі. ФОТО

6
У 21-річної дівчини виявили страшну хворобу через цятки на шкірі. ФОТО
21-річна студентка Гелайн Гілліард з Айови помітила маленькі цятки на своїй шкірі. Як виявилося, у неї був B-клітинний гострий лімфобластний лейкоз, пише ТСН.

Так, вперше Гелайн помітила плями, схожі на ластовиння, які з'явилися на її тілі в листопаді 2021 року. Усього за декілька годин плями збільшились у розмірах і були розкидані по її руках та ногах.

Лікарі взяли аналізи крові, результати яких привели до жахливого діагнозу. Майже рік дівчина лікувалася. Попри виснажливу хіміотерапію та фізичний біль вона запевняє, що цей досвід був "корисним" і їй пощастило.

"Я надзвичайно вдячна за свій рак - тепер я оцінюю речі на зовсім іншому рівні, тому що не всі виживають після цієї жахливої хвороби. Звучить шалено, але хвороба змусила мене усвідомити, наскільки я щаслива і скільки кохання у моєму житті. Мені ще доведеться пройти довгий шлях. Я досі проходжу курс хіміотерапії щодня та щомісяця в лікарні, тому у мене все ще є безліч побічних ефектів, але я щодня бачу прогрес. Мені дуже пощастило з моїм лікуванням. У мене було дуже мало ускладнень. Мої лікарі та медсестри виконали приголомшливу роботу з усунення будь-яких побічних ефектів", - сказала Гелайн.

Зараз дівчина проходить заключну фазу лікування, на якій вона продовжить пероральну хіміотерапію та щомісячні візити до лікарні до березня 2024 року.

Відновити навчання студентка планує вже у вересні цього року. Дівчина учениця сподівається, що її історія надихне інших переосмислити цінність життя та силу позитивного світогляду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Factor certainly applied!!
essay writing help for students https://essaywritingservicelinked.com writing an introduction to an essay https://bestonlinepaperwritingservices.com
Відповісти

Thank you, Useful stuff!
phd proposal research proposal phd application buy phd dissertation custom dissertation help
Відповісти

This is nicely put. !
you can be my teacher i ll do homework can you help me to do my homework i didn t do my homework form how can i do my homework online
Відповісти

Many thanks! A lot of tips.
what format do i write my college essay someone to write my essay for me websites that write essays for you
Відповісти

Regards. Numerous stuff.
should i sleep or write my essay essay writer write my law essay uk
Відповісти
You actually stated it really well.
will writing service surrey students using essay writing services psychology essay writing service uk
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні