Окупант застрелив українку через ревнощі. ФОТО

4
Окупант застрелив українку через ревнощі. ФОТО
В Україні ідентифікували російського військового, який вбив мирну жительку під час окупації міста Ізюм Харківської області, пише УНІАН.

Як повідомляють в Харківській обласній прокуратурі, ним виявився заступник командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовець 245-ого гвардійського мотострілкового полку ЗС РФ. Йому заочно повідомили про підозру за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Встановлено, що у травні російські окупанти залицялись до 36-річної місцевої жительки, однак вона не відповідала їм взаємністю. Тоді вони почали обіцяти, що заберуть її до РФ задля "кращого життя". 2 червня жінка підійшла до штабу російських військовослужбовців, щоб "зловити" WI-FI та зателефонувати своєму брату з Івано-Франківської області.

"Зі штабу вийшов російський військовий, який ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у РФ. Проте в той день ревнощі перейшли всі межі: він вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу потерпіла померла", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

You definitely made your point.
how to write a critique essay https://englishessayhelp.com why i want to attend college essay https://essaypromaster.com
Відповісти

Great stuff. Regards.
professional research paper writing service purchase custom research paper term papers writing service research paper writer
Відповісти

Reliable content. Regards!
thesis writing writing a thesis statement good thesis statements thesis for critical analysis
Відповісти

Helpful write ups. Many thanks.
persuasive essay writers what are your strengths and weaknesses as a writer essay write my essay reviews
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні