Папуга назвав ім'я злочинця та розкрив вбивство 9-річної давності

0
Папуга назвав ім'я злочинця та розкрив вбивство 9-річної давності
У 2014 році Віджай Шарма повернувся додому і виявив, що його дружину Нілам було вбито. Поліція не могла знайти жодних доказів, поки домашній папуга не почав вигукувати ім'я племінника Ашу.

В Індії суд засудив двох чоловіків до довічного ув'язнення через дев'ять років після вбивства на підставі "показань" папуги, пише Фокус.

У 2014 році в місті Агра було скоєно злочин. Головний редактор місцевої газети Віджай Шарма вирушив на весілля до сусіднього міста разом зі своїм сином та дочкою, залишивши свою дружину Нілам удома. Після повернення він виявив, що його будинок був пограбований, а його дружина та собака були вбиті.

Поліція не могла знайти жодних зачіпок, поки домашній папуга Віджая Шарми не почав вигукувати ім'я племінника Ашу. Саме завдяки крикам домашньої тварини чоловік загиблої запідозрив недобре і попросив співробітників правоохоронних органів допитати свого родича.

Після цього Ашу зізнався у вбивстві Нілам і повідомив, що йому в цьому жорстокому діянні допомагав його друг Ронні Массі.

Через дев'ять років після скоєння злочину спеціальний суддя Мохаммад Рашид засудив обох обвинувачених — Ашу та Ронні — до довічного ув'язнення та призначив штраф у розмірі 72 000 рупій (трохи більше 32 тис. грн) на підставі визнання провини племінником та інших доказів.

"Ашу дев'ять разів ударив ножем домашнього собаку і 14 разів Нілам, що говорить про те, що його єдиним наміром було вбити та пограбувати", — заявила дочка потерпілої, Ніведита Шарма.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні