Найкорисніший сніданок, від якого не набирають вагу

0
Найкорисніший сніданок, від якого не набирають вагу
Вибір корисного сніданку завжди проблемний, адже більшість продуктів, що рекламують, ще можуть більше зашкодити фігурі. Експерти розповіли, від якої їжі не поправляються, пише Мета.

Який сніданок найкорисніший
Сніданком, яким можна насолоджуватися щоранку і не перейматися через зайві кілограми, є овочевий омлет. Коли мова заходить про їжу, сприятливу для схуднення, немає нічого кращого, ніж багаті білком яйця та овочі з високим вмістом клітковини та поживними речовинами.

Дієтолог назвав, скільки часу потрібно жувати гумку, аби спалити калорії
Дієтолог Ліза Річардс пояснює:

"Вживання яєць - це чудовий спосіб покращити харчування та зарядитися енергією до кінця дня. Тому овочевий омлет є одним із найкращих сніданків, який ви можете їсти щоранку, щоб скинути кілька кілограмів".

Для приготування такого сніданку доведеться витратити більше часу, однак відповідно ви отримаєте більше користі. Зокрема, в омлет варто додавати цибулю, червоний перець і шпинат, але можна також вибирати інші овочі на свій смак.

Як пояснює дієтолог, головний ключ до схуднення та здорового харчування - насичення організму з самого ранку, щоб енергії вистачало до наступного прийому їжі, зазвичай це до обіду. Ліза Річардс додала:

"На відміну від традиційних сніданків із рафінованими вуглеводами, овочевий омлет не залишить вас без цукру вранці, що призведе до переїдання та неправильного вибору їжі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні