--> На війні загинув командир взводу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув командир взводу

0
На війні загинув командир взводу
На війні в Україні загинув польський громадянин, який добровільно поїхав на фронт. Чоловік був командиром взводу Інтернаціонального легіону, пише zaxid.net.

Про загибель польського військового повідомив у п'ятницю, 24 березня, міністр канцелярії Ради міністрів Польщі Міхал Дворчик. Він зазначив, що ще двоє громадян Польщі отримали поранення кілька днів тому та перебувають у важкому стані. Одного з ним вже перевезли до Польщі.

Про загибель солдата заявив і польський журналіст Матеуш Ляховський. Він повідомив, що чоловік був командиром одного зі взводів Інтернаціонального легіону. У квітні у військового мав закінчитися контракт.

«У п’ятницю Міхал, командир взводу Інтернаціонального легіону, загинув у бою. Він воював проти російського вторгнення з квітня минулого року. Він боровся за свободу України й безпеку Польщі – він говорив про це багато разів. Його контракт закінчувався через місяць, і він хотів повернутися на батьківщину і знову служити в польській армії», – повідомив Матеуш Ляховський.

За словами Матеуша Ляховського, кілька місяців тому польський військовий отримав у нагороду від президента Володимира Зеленського орден «За мужність», а також мав поранення, після якого одразу повернувся до України воювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні