Поблизу села зіткнулись 4 авто: є загиблі. ФОТО

0
Поблизу села зіткнулись 4 авто: є загиблі. ФОТО
Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 березня, близько 20:30, на 239 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Глибока Долина, Хорольської тергромади, Лубенського району. Поліція розпочала розслідування.

Про це повідомляє ГУ НП в Полтавській області.

За попередньою версією слідства, зіткнулися чотири транспортні засоби: «MERCEDEs-Benz GLS», під керуванням водія, 1976 року народження, «Volkswagen Bora», під керуванням водія, 1988 року народження, ЗИЛ-ММЗ, за кермом якого перебував водій, 1982 року народження та ще один вантажний автомобіль, який залишив місце ДТП. Наразі правоохоронці вживають заходи щодо розшуку зниклого з місця автопригоди водія та автомобіля.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, водій легковика «Volkswagen Bora» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Ще двох пасажирів «Volkswagen Bora», 33-річну жінку та 35-річного чоловіка, з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Хорольської лікарні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні