На кордоні України та Молдови пролунали постріли

0
На кордоні України та Молдови пролунали постріли
Сьогодні вночі, 25 березня, на Одещині, на українсько-молдавському кордоні, поблизу села Городне Болградського району, прикордонники Ізмаїльського загону затримали чергових порушників кордону – двох чоловіків призовного віку.

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

За інформацією прикордонників, на неодноразову вимогу прикордонного наряду про зупинку вони не реагували й намагалися втекти. Затримати їх вдалося лише після випереджальних пострілів вгору.

Правоохоронцям втікачі пояснили, що намагалися транзитом через Молдову потрапити до європейських країн.

Крім того, прикордонники припинили ще одну спробу двох «ухилянтів» потрапити до Молдови. Охоронці державних рубежів помітили рух підозрілих осіб у бік кордону через тепловізор та затримали їх.

Цікаво те, що останнє затримання сталося в унісон з першим, але вже поблизу села Олександрівка того ж Болградського району.

На всіх чотирьох «нічних мандрівників» складено протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетину кордону за ч.2 ст.204-1 КУпАП, а на тих, хто начебто не чув попередження про зупинку – ще й за злісну непокору за ст. 185-10 КУпАП. Ступінь провини та оцінку їхніх дій визначить суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні