У потязі провідник ляснув дівчину по сідницях

3
У потязі провідник ляснув дівчину по сідницях
Пасажирка рейсу Ясіня-Запоріжжя Ганна Шеремет у соцмережах розповіла моторошну історію. Провідник її вагона спочатку схопив її футболку, а за мить – ляснув по сідницях. Відвертий допис дівчини розлетівся мережею.

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1" на каналі "1+1 Україна", дівчина невдовзі написала в чат-бот підтримки УЗ. Їй відповіли, що має підійти начальник потяга, пише Уніан.

Та, як розповіла Шеремет, до неї підійшов той самий провідник, який ляснув її по сідницях. Звати його Малюкін О. С. "Він почав розпитувати, на що я скаржуся, що сталось. Але я сказала, що нічого не буду розповідати", - каже Ганна.

Начальник потяга таки дійшов до Ганни й поговорив з обома сторонами. Розмову з ним дівчина записала на диктофон й виклала у мережу. Наступного дня вона зателефонувала на гарячу лінію УЗ, щоб дізнатися, що провідник отримав догану.

Історія Ганни розлетілася соцмережами, українці підтримують дівчину. В "Укрзалізниці" чекають результатів розслідування. Провідника відсторонили на період слідчих дій від обслуговування пасажирських рейсів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що тут поганого погладив сраку і що?
Відповісти
А якби тобі погладив?
Відповісти
Сама прийшла .до нього .він всіх в вагоні так гладив?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні