Біля автобусної зупинки застрелився чоловік

0
Біля автобусної зупинки застрелився чоловік
23 березня в господарській будівлі в районі кінцевої зупинки громадського транспорту по вулиці Університетській у Кременчуці невідомий чоловік спри чинив собі вогнепальне поранення. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Кременчуцького районного управління поліції. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи померлого.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зброю та інші речові докази, які слідчі виявили на місці події, вилучено та направлено на експертизу.

Обставини та причини події з’ясовує слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні