Українців попередили про надзвичайно високу загрозу ударів по містах та селах

0
Українців попередили про надзвичайно високу загрозу ударів по містах та селах
Російські загарбники збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі. Українські військові попереджають, що загроза обстрілів є надзвичайно високою, пише 24 канал.

Російські терористи збільшили кількість своїх ракетоносіїв у морі вранці 23 березня під час повітряної тривоги. Про це повідомив спікер ОК "Південь" полковник Владислав Назаров.

Загальний зал – до 24 "Калібрів"
Наразі у Чорному морі корабельного угруповання ворога складає 15 одиниць. Серед них 2 надводних та стільки ж підводних ракетоносії. Загальний зал може сягати 24 "Калібрів". Також українські захисники відстежують активність ворожої авіації.

Пріоритети ворога - об'єкти критичної та військової інфраструктури, логістичні й транспортні об'єкти. Загроза ракетних ударів залишається надзвичайно високою. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, оперативно переходьте в укриття, - наголосив Назаров.

Також спікер ОК "Південь" закликав у жодному разі не викривати роботу систем нашої протиповітряної оборони, а ще не інформувати ворога.

"Жодне яскраве відео чи фото не варто людських життів, які ми захищаємо", - підкреслив полковник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні