В будинок української моделі влучила ракета

1
В будинок української моделі влучила ракета
Російські окупанти 22 березня обстріляли ракетами багатоповерхівку в Запоріжжі. В одній з квартир будинку колись жила українська модель Юлія Ратнер.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, пише Styler.

У будинку дівчина провела дитинство
23-річна Юлія Ратнер розповіла, що могла б загинути в Запоріжжі 22 березня. Квартира, в якій дівчина жила з батьками, розташована в сусідньому під'їзді від місця влучання балістичної ракети.

"Це будинок, в якому я прожила майже 10 років у дитинстві. Якби я й досі жила у рідному місті, я, напевно, була б мертва", - написала Юлія Ратнер.

Також модель згадала про школу та торговий центр, які було видно з її вікон, а росіянам емоційно побажала горіти в пеклі.

"Тут я прожила більшу частину свого життя. Моя школа - через один будинок. Я ходила до цього торгового центру майже щодня. Я щиро сподіваюся, що пекло існує, і що кожен з вас, г*внюки, буде мучитися вічність, і всі ваші наступні покоління теж", - сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за бурда? Цікава інфа закінчилася?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні