Учениця початкової школи напала на вчительку: жінка втратила свідомість

0
Учениця початкової школи напала на вчительку: жінка втратила свідомість
Упочатковій школі в Глогуві (Нижня Сілезія) вчителька втратила свідомість, бо її вдарила учениця.

Подія сталася у п’ятницю, 17 березня, в одній із початкових шкіл у Глогуві. Учениця молодшого класу напала на вчительку. Удар був такої сили, що жінка знепритомніл, пише inPoland.

На місце одразу викликали швидку та поліцію. Тепер справою займатиметься відділ у справах сім’ї та неповнолітніх окружного суду в Глогуві. За неофіційними даними, дівчина має висновок про інвалідність.

Директор школи не розголошує більше подробиць, оскільки “це дуже делікатна справа”. Наразі триває розслідування. Керівник навчального закладу повідомила, що постраждала вчителька перебуває на лікарняному, а школярка надалі відвідує уроки зі своїм класом.

“Того ж дня ми спілкувалися про інцидент з батьками дівчинки. Запевняю, інші діти почуваються в безпеці та не мають причин для хвилювання. Ми зараз маємо подбати про добрий психічний стан учнів і вчителів, бо це дуже важливо. Адже кожен із нас хоче почуватися безпечно на своєму робочому місці”, - додала директорка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні