Біля дитячого майданчика чоловік підірвався на гранаті: він загинув на місці

0
Біля дитячого майданчика чоловік підірвався на гранаті: він загинув на місці
У Подільському районі Києва 22 березня пролунав вибух – 29-річний чоловік підірвав себе гранатою біля дитячого майданчика.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Вранці до правоохоронців надійшла інформація про те, що на провулку Квітневому було чутно вибух та в подальшому виявлено тіло невідомого із тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою прибули експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та лікарі.

Попередньо поліцейські встановили, що в руках 29-річного чоловіка здетонувала граната, внаслідок чого він загинув на місці.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з додатковою кваліфікацією самогубство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні