Рф перекинула росгвардію в українські міста та села

1
Рф перекинула росгвардію в українські міста та села
Військові злочинці РФ завезли росгвардію на територію Запорізької області. Керує ними представник СОБРа з Москви, про це написав мер Мелітополя Іван Федоров.

Як зазначається, окупанти завезли на тимчасово окуповані території Запорізької області росгвардію, яка буде “контролювати” правопорядок.

“У рашистів закінчилися “пряники” для мешканців ТОТ. Залишилися лише “батоги”. Окупанти змінюють тактику на тимчасово зайнятих територіях Запоріжжя. Обіцянки “красівой жизні”, високих зарплат та дешевих компослуг скінчилися, як і гроші на виплату заборгованості. Натомість щодня з’являється все більше обмежень і все більше наглядачів в погонах. Вслід за ФСБ, окупаційними “прокуратурою” та “судом” на ТОТ Запоріжжя зареєстровано управління росгвардії”, - розповів Іван Федоров.

За його словами, керувати структурою буде СОБРовець з Москви, який раніше займався розборками з “ворами в законі”.

“Окупований південь тепер не тільки найбільша тюрма в Європі, а й місце заслання всякого непотребу з болот. Південь чекає на деокупацію”, - підкреслив міський голова Мелітополя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колоніальна імперія тріщить росіяни перетворюються у звірів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні