Чоловік зірвав джекпот через кілька днів після своєї смерті

0
Чоловік зірвав джекпот через кілька днів після своєї смерті
У Шотландії чоловік загинув, перш ніж дізнатися про частку виграшу в лотерею у розмірі майже 10 мільйонів доларів.

59-річний Ендрю Гілліон багато років грав у лотерею з поштовими індексами, пише ladbible.com. Він мріяв узяти свою родину у відпустку, але все змінилося, коли Ендрю впав зі сходів та зламав шию, пише ТСН.

Чоловіка негайно доставили до лікарні в Глазго. За декілька днів його прооперували. На жаль, Гілліон помер у лікарні.

Вже після смерті Ендрю, його донька побачила листа, де йшлося про виграш батька.

Попри смерть, чоловік всеодно вважається одним із переможців найбільшого в Шотландії джекпоту лотереї з одним поштовим індексом.

Уявивши, що було б, якби її батько був ще живий, вона сказала: "Я б почула схвильований телефонний дзвінок від нього, в якому він би повідомив мені, що виграв, і я знаю, що його першою думкою було б замовити нам усім відпустку. Відтоді, як він пішов від нас, було так багато знаків, і я впевнена, що він спостерігає, кажучи: "Я ж тобі говорив". Я пам'ятаю, як він казав: "Ну, ти не сміятимешся, коли я виграю!". І він мав рацію, я не сміялася, я плакала".

Ендрю отримав частку у розмірі 8092 фунтів стерлінгів (9890 доларів) з джекпоту у розмірі 7,9 мільйона фунтів стерлінгів (9,5 млн доларів США), який був розділений між усіма переможцями, які жили на тій же вулиці, що й він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні