--> У 9 років дівчинка раптово посивіла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У 9 років дівчинка раптово посивіла

0
У 9 років дівчинка раптово посивіла
25-річна Зої Міолла з Вест-Гейвена (США) почала сивіти, коли їй було лише дев'ять років. Дівчина відмовилася від фарби для волосся і полюбила природній колір.

Про це повідомляє The Mirror, пише ТСН.

До 12 років Зої посивіла на 10 відсотків. Подорослішавши, вона навчилася набувати свого "унікального" кольору.

Дівчина відчувала себе невпевнено через своє незвичайне забарвлення волосся і хотіла "злитися з натовпом" після того, як її називали бабусею. Вона фарбувала волосся протягом наступних шести років, але вирішила відмовитися від фарби у 18 років, коли вступила до художнього коледжу.

У 21 рік її сиве волосся відросло до довжини плечей, і вона змогла відрізати темне волосся, що залишилося нижче. Так Зої стала на 100% сивою.

"Я пишаюся своїм волоссям. Я не завжди приймала його і відчувала себе впевнено. Тепер це моя відмінна риса. Тепер я її обожнюю. Люди завжди думають, що вони несправжні і фарбовані", — поділилася дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні