Білорусь сформувала спецпідрозділ «Беркут»: що це таке

0
Білорусь сформувала спецпідрозділ «Беркут»: що це таке
Білорусь сформувала у внутрішніх військах "Беркут" та ще кілька нових спецпідрозділів.

Про це повідомив командувач внутрішніх військх МВС Білорусі Микола Карпенков, пише ТСН.

За його словами, після формування загонів "Рись", "Смерч" та "Честь" у в/ч 3214 також комплектують підрозділ "Беркут".

"Закінчується його укомплектування, на контрактну службу сюди приходять військовослужбовці, які завершують цієї весни термінову військову службу в бригаді спецназу", - розповів Карпенков.

Першочерговим завданням "Беркуту" стане боротьба з "диверсійно-розвідувальними групами" та "незаконними збройними формуваннями". Таким чином, Білорусь прагне створити сили швидкого реагування зі складу спецпризначенців та діяти мобільними підрозділами.

"Ми створили у всіх наших бригадах та окремих батальйонах по всій країні три роти спеціального призначення та 12 взводів спецпризначення. Провели збори, бойове злагодження. Крім того, планується формування за рахунок перерозподілу наших ресурсів ще трьох підрозділів спеціального призначення - у Гомелі, Гродно та Бресті", - додав Карпенков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні