Лікарі забули в тілі пацієнтки 30-сантиметровий шпатель

0
Лікарі забули в тілі пацієнтки 30-сантиметровий шпатель
Вінницький апеляційний суд зобов’язав Військово-медичний центр Центрального регіону виплатити 400 тисяч гривень компенсації пацієнтці, в тілі якої лікарі забули майже 30-сантиметровий хірургічний інструмент, пише 24 канал.

Протягом півтора десятиліття цей інструмент перебував у черевній порожнині пацієнтки, що спричинило у неї хронічну інтоксикацію та різні проблеми зі здоров'ям, такі як слабкість і втомлюваність.

Зазначається, що під час операції у 2005 році медики забули в тілі жінці «шпатель Ревердена» завдовжки майже 30 сантиметрів та завважки мало не 300 грамів.

Раніше, у 2022 році, Хмільницький міськрайонний суд наклав на медичний центр моральну шкоду в розмірі майже 900 тисяч гривень, але медичний заклад подав апеляцію і відбулося засідання, на якому представник медзакладу просив зменшити розмір компенсації до 100 тисяч гривень.

«Позивачка наполягала, щоб апеляційна інстанція залишила в силі рішення Хмільницького міськрайонного суду, який ухвалив стягнути з відповідача на її користь майже 900 тисяч гривень моральної шкоди», – йдеться в дописі.

Проте Вінницький апеляційний суд 14 березня прийняв рішення на користь пацієнтки і зобов'язав медичний центр виплатити їй 400 тисяч гривень компенсації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні