В українському селі чоловік підірвався на міні

0
В українському селі чоловік підірвався на міні
У селі Мала Сейдеминуха Херсонській області 57-річний цивільний підірвався на ворожій міні. Унаслідок вибуху чоловік отримав важкі поранення. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

«У селі Мала Сейдеминуха Калинівської громади 57-річний чоловік збирав дрова, як раптом наступив на міну, залишену російськими окупантами», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чоловік збирав дрова, як раптом наступив на міну, залишену російськими окупантами.

Чоловік втратив частину лівої ноги й отримав осколкові поранення правої гомілки. В тяжкому стані цивільного було госпіталізовано до найближчого медичного закладу. Наразі лікарі борються за його життя.

ОВА додає, що мінна небезпека в Херсонській області залишається вкрай високою.

В Херсонській ОВА закликали дотримуватися правил безпеки. Зараз не варто відвідувати поля, лісосмуги та інші місця, що ще не обстежили сапери. Якщо ви побачили вибухонебезпечний предмет, обережно відійдіть на кілька метрів та покличте рятувальників або правоохоронців. У жодному разі не чіпайте його самостійно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні