--> В Україні є два типи повісток: що вони означають | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні є два типи повісток: що вони означають

1
В Україні є два типи повісток: що вони означають
В Україні існує два типи повісток. Одні - для уточнення військово-облікових даних. Інші - для відправлення до війська у складі команди.

Про це повідомив заступник начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальник сектору комплектування Київського міського ТЦК та СП полковник Олександр Коновалов, пише ТСН.

За його словами, якщо українець отримав повістку - це ще не означає, що чоловіка вже беруть до лав ЗСУ.

"Людину викликають для звірення облікових даних, проходження медичної комісії, проведення професійно-психологічного відбору. Якщо за станом здоров’я людина буде непридатною або має право на відстрочку від призову, то повістка буде їй вручатись лише для уточнення даних або для надання певних документів", - наголосив заступник начальника Київського міського ТЦК та СП.

Після того, як громадянин пройде всі ці заходи та буде визнаний придатним за всіма критеріями, тоді призивникові вручається повістка на відправлення до військ. Мобілізованих, які не проходили військової служби, направляють до навчальних центрів, зауважує Коновалов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Положенням про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 р. № 352 встановлено три типи повісток, які стосуються призову НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ. жодна з них не передбачає прибуття у ТЦ при мобілізації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні