--> Що станеться з організмом, якщо повністю відмовитися від алкоголю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що станеться з організмом, якщо повністю відмовитися від алкоголю

0
Що станеться з організмом, якщо повністю відмовитися від алкоголю
Якщо хочете заощадити гроші (в деяких випадках кругленьку суму), та ще й дуже відчутно поліпшити стан свого організму, варто просто відмовитися від напоїв, які точно не життєво важливі, пише УНІАН.

Ви колись замислювалися над тим, що, якщо забути про алкоголь принаймні на місяць, то можна купити щось насправді необхідне, а головне - нешкідливе. А що буде, якщо відмовитися від алкоголю на все життя?

Чому варто відмовитися від алкоголю
Деякі вважають алкоголь чудовим бюджетним "антидепресантом" і не бачать проблеми у тому, що досить часто "бавляться" спиртними напоями, при цьому, їх морально-психологічний стан не поліпшується, а все з точністю навпаки.

Ось у такі моменти і має хоча б промайнути думка, а чи не варто переглянути своє ставлення до алкоголю! Раніше УНІАН писав, що буде, якщо відмовитися від цукру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні