Як часто рф зможе завдавати ракетних ударів по Україні

0
Як часто рф зможе завдавати ракетних ударів по Україні
Російські загарбники використовують весь спектр ракетного озброєння, яке у них є. Це означає, що в країни-агресорки вже немає таких великих запасів, як раніше. Про це заявив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону, передає Главком.

«Розвідка фіксує, що виробництво ракет зараз, яке є на території Російської Федерації, воно не покриває всі витрати збройних сил Росії. Через це ми відмічаємо, що минулого разу удар – це близько 30 крилатих ракет – таку кількість Росія здатна виготовити за місяць. І відповідно все, що йде з конвеєра – все йде для нанесення удару», – зазначив Скібіцький.

Представник розвідки зазначив, що росіяни повинні мати стратегічний запас ракет і не можуть використати всі види цього озброєння аж до нуля.

«Таким чином ми робимо висновок, що, по-перше, будуть продовжувати наносити удари, по-друге, масованість цих ударів буде залежати від тих запасів, які вона накопичує. А це впливатиме на терміни. Якщо раніше вони могли наносити удари кожного тижня, то зараз, ми бачимо можливо, раз на місяць, а в подальшому це може бути і менше», – додав він.

Крім того, діють санкції, які впливають на виробництво ракет в РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні