--> У ЗСУ розповіли, куди можуть бити росіяни під час нових ракетних атак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ЗСУ розповіли, куди можуть бити росіяни під час нових ракетних атак

0
У ЗСУ розповіли, куди можуть бити росіяни під час нових ракетних атак
Мішенями майбутніх ракетних ударів Росії по Україні, найімовірніше, стануть урядові будівлі, будівлі ЗСУ й міністерства оборони, розповів в інтерв'ю 24 каналу спікер ВПС ЗСУ Юрій Ігнат.

"Тобто, як вони там називають їх, "центри прінятія рішеній", - сказав Ігнат.

Також під удар можуть потрапити транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди.

"Все, що може принести горе людям й екологічну катастрофу. Ну і як бачимо по наслідках 9 березня, ворог не полишає спроб атакувати наш енергетичний сектор", - відповів представник ЗСУ.

За словами Ігната, йдеться не тільки про Київ, а й про інші міста: "Урядові будівлі – це не лише столиця, адже ми пам'ятаємо про Харківську та Миколаївську ОДА. Тому очікувати від них можна будь-чого. Треба просто бути готовим і нищити все, що летить на нас. А людям дотримуватись рекомендацій з безпеки".

"Чи будуть вони це робити далі? Хоч виробництво триває, основний стратегічний запас новітніх крилатих і балістичних ракет вичерпується. Йдеться про Х-101, "Калібр", "Іскандер-М", "Кинджал". Це зброя, яка може летіти далеко й влучати у радіусі 10 – 20 метрів. Це високоточна далекобійна зброя", - зауважив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні