На ці знаки Зодіаку у найближчий час чекають конфлікти

0
На ці знаки Зодіаку у найближчий час чекають конфлікти
Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які можуть з кимось конфліктувати найближчим часом. Не виключено, що напружені ситуації будуть пов'язані з сильним впливом магнітної бурі в період з 15 по 18 березня. Її наслідки можуть відчуватися ще кілька днів після самої бурі.

Лев
Особисті кордони Левів можуть намагатися обмежувати, але вони мовчати не стануть. Представники цього знака Зодіаку взагалі ніколи не дають себе ображати і з легкістю можуть сказати людині, щоб та не лізла не в свою справу і не давала непрошених порад.

Оскільки в період магнітних бур емоційний фон буде особливо активний, можна нарватися на скандал.

Терези
Терезам не варто заважати втілювати в життя їхні задумки і плани. Якщо хтось посміє стати у них на шляху, скандалу не минути. Також у Терезів буде плаксивий настрій, коли захочеться кинути все, сховатися від усіх. Так, руки опустяться, але лише на час, тому не варто сильно переживати.

Риби
Риби можуть не знайти спільну мову з колегами по роботі або з начальством, через що почнуться з'ясування стосунків. Ситуація буде загострюватися і дійде до межі, оскільки Риби не дадуть себе в образу і знають собі ціну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні