Стало відомо у якому стані перебувають військові Волинської бригади, які підірвались на міні

2
Стало відомо у якому стані перебувають військові Волинської бригади, які підірвались на міні
Двоє військовослужбовців одного з окремих батальйонів Волинської бригади тероборони перебувають у закладах охорони здоров'я.

Про це повідомив пресофіцер 100 бригади ТрО Сергій Хомінський, пише ВСН.

«Двоє військовослужбовців одного з окремих батальйонів Волинської бригади тероборони, які зазнали травмувань внаслідок підриву на мінно-вибухових загородженнях 10 березня 2023 року, перебувають у закладах охорони здоров'я. Їм надається кваліфікована медична допомога. Загрози життю військовослужбовців немає», - повідомив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можете мене затполити, але люди- таке враження, що та 100 бригада цілий рік дурня валяє на кордоні! Знаю людей з цього батальйону, вони з квітня місяця там стоять, за цей час ніхто з них і не подумав щось собі з амуніції придбати, а бухати і по банях грошей вистачало! ( Повірте, знаю що кажу бо вони в сусідньому нашому селі стоять). Скільки випадків, що по п'яні стріляли однин одного? І цей випадок на міні- теж недбальство. Бо є карти замінування, де комунікація підрозділів?
Відповісти
Ага.. Ще й дівчат легкої поведінки потребують часто. Тверезі на свої ж міни не наїзджають..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні