--> Які продукти викликають неприємний запах з рота | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які продукти викликають неприємний запах з рота

0
Які продукти викликають неприємний запах з рота
Поганий запах з рота здатні викликати не тільки цибуля і часник, але і інші продукти, що можуть виявитися повною несподіванкою, оскільки багато з них мають приємний аромат.

Про це повідомив стоматолог Родіон Крамаренко в Instagram.

Кава
Це найчастіше вживаний продукт, що викликає запах із рота - кава. Все тому, що каву варто запивати склянкою води. Це дозволить уникнути сухості ротової порожнини, розмноження бактерій і усунути або притупити неприємний запах.

Тунець та риба
Ідеальний перекус у вигляді сендвіча з тунцем може стати причиною неприємного рибного запаху. Для того, щоб упоратися з проблемою - носіть із собою маленьку щітку та пасту.

"За відсутності засобів гігієни з собою - скористайтеся жувальною гумкою без цукру, вона допоможе стимулювати виділення слини та вимити залишки їжі, що залишилися на зубах", - йдеться у повідомленні.

Часник та цибуля
За словами стоматолога, сполуки, що входять в ці продукти, викликають запах з рота, а також активно всмоктуються в кров і звідти, потрапляючи в легені, роблять повітря, що видихається неприємним.

Для тимчасового вирішення проблеми можна використовувати зубну пасту, щітку та зубну нитку. Однак надовго запах все одно "не піде". Тому можна просто не вживати ці найкорисніші продукти на роботі або перед важливими зустрічами.

Молочні продукти
Щоб отримати користь від перекусу та уникнути неприємного запаху з рота до вечора, обов'язково використовуйте пасту та щітку після їди. Як варіант можна використовувати ополіскувач для ротової порожнини або жувальну гумку без цукру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні