--> Не шкодують грошей на подарунки: астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не шкодують грошей на подарунки: астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку

0
Не шкодують грошей на подарунки: астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку
Існують знаки Зодіаку, які не люблять витрачати гроші та економлять на всьому, включаючи себе та близьких. Протилежність їм - щедрі, а часом і марнотратні люди, від яких можна очікувати найкращих подарунків, пише Апостроф.

Рак
Раки - співчутливі та добрі натури, які почуваються зобов'язаними допомагати всім і кожному. Щедрі як у своїх емоціях, так і у фінансах, вони роблять все можливе, щоб зробити світ кращим. Ракам особливо подобається показувати свою любов через домашню їжу, тому друзі та гості представників цього знаку можуть розраховувати на чудові частування та подарунки.

Стрілець
Авантюрний дух Стрільця може змусити вас думати, що він кине вас у скрутну хвилину, але астрологи кажуть, що насправді вони дуже щедрі та дбайливі. Стрільці від природи товариські та оптимістичні, тому завжди віддають більше, ніж отримують. Це їх не турбує, адже все, що вони дають, повертається до них сторицею.

Діва
Знак Діви керує Шостим Домом, який відповідає за здоров'я, служіння, повсякденні звички. Частина їхньої місії в житті - допомагати, тому Діви завжди шукають способи бути корисними іншим.

Діви допомагатимуть як друзям, так і незнайомцям, але особливо щедрі зі своїми близькими. Вони з тих людей, на яких завжди можна покластися, щоб відпочити чи вилікуватися, полагодити поломку чи переїхати. Переконайтеся, що не заходите надто далеко, оскільки цей знак іноді не знає, як встановити кордони своєї щедрості. Вони даватимуть і даватимуть, поки для себе нічого не залишиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні