Що станеться з рф після програшу у війні

0
Що станеться з рф після програшу у війні
В ООН висловили впевненість у тому, що в майбутньому Російська Федерація розпадеться, а її регіони здобудуть незалежність.

Таку думку висловив ірландський дипломат, координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннелл, пише ТСН.

Він пояснив, що, на його думку, процес деколонізації неминучий, бо Росія є фелерцією лише на словах.

"Думаю, деколонізація Росії неминуча. Справа в тому, що Росія не функціонує як федерація. Вона лише на словах федеративна, а насправді абсолютно і жорстко унітарна. РФ розпадеться, як Радянський Союз, а її регіони, подібно до Азербайджану, здобудуть незалежність. Республіки у складі Російської Федерації заслуговують на вільне самовизначення", - сказав О'Доннелл.

Яка доля чекаю на Росію після закінчення війни
Раніше ексдепутат Держдуми Ігор Яковенко заявив, що Росія почне розвалюватися, як картковий будинок. А після поразки у війні з Україною на території РФ спалахне "війна мафіозних кланів".

Політолог та соціолог із Німеччини Ігор Ейдман вважає, що процес розпаду вже триває всередині Росії.

Навіть сам російський диктатор Володимир Путін та його приближені почали публічно говорити про можливість розпаду Росії. Так вони намагаються залякати Захід, але насправді саме це і чекає на РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні