Чоловік раптово впав з мосту у річку: що сталося

0
Чоловік раптово впав з мосту у річку: що сталося
У Києві чоловік впав із Північного мосту в Дніпро. Падіння сталося через необережність, пише ТСН.

Працівники комунальної організації "Муніципальна охорона" міста Києва врятували чоловіка.

Під час здійснення добового чергування Труханового острова у Дніпровському районі надвечір 9 березня охоронники контрольно-пропускного пункту отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він став свідком, як із Північного мосту в річку Дніпро впала людина. Охоронники негайно викликали рятувальників головного управління ДСНС в місті Києві та групу швидкого реагування "Муніципальної охорони", яка працювала неподалік.

Прибувши на місце події, члени екіпажу "Муніципальної охорони" помітили людину, яка потребувала допомоги, і на човні, що був поруч, дісталися до потерпілого.

"На той час потерпілий майже знепритомнів і почав тонути, тому один із "муніципалів" негайно відреагував і пірнув у воду, щоб надати допомогу. Завдяки оперативним, професійним та злагодженим діям працівників "Муніципальної охорони" вдалося уникнути трагічного наслідку та зберегти життя людини", - йдеться у повідомленні.

Невдовзі на місце події прибули патруль водної поліції та рятувальники, які передали потерпілого медикам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні