У Польщі жорстоко покарають українця: що він зробив

0
У Польщі жорстоко покарають українця: що він зробив
У Польщі затримала 36-річного громадянина України, який вкрав з магазину продукти та солодощі на 23 злотих (192 грн). Чоловіка затримали і тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі, пише inPoland.

Відомо, що крадіжка сталася в Рацібужі близько 7:10 ранку в одному з супермаркетів. Там чоловік взяв з полиць деякі продукти і солодощі, сховав їх і не заплатив. Сума товарів разом була 23 злотих.

Коли українець намагався вийти з магазину, його затримала охорона. Чолок почав агресивно поводитися і сваритися з працівником охорони. Тоді на місце приїхали правоохоронців.

У результаті копи затримали чоловіка, 36-річного громадянина України, якого доправили до поліції. Там йому було пред'явлено кримінальне провадження за розбій. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні