Жінка зробила смертельну ін’єкцію своєму півторарічному сину

0
Жінка зробила смертельну ін’єкцію своєму півторарічному сину
У Дніпрі до 8 років за ґратами засуджено жінку, яка зробила смертельну ін’єкцію своєму півторарічному сину. Прокуратура буде оскаржувати вирок суду.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

"За публічного обвинувачення Лівобережної окружної прокуратури м. Дніпра визнано винною місцеву мешканку за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Її засуджено до 8 років позбавлення волі", — йдеться в повідомленні.

У суді прокурори довели, що у вересні 2021 року 39-річна жінка, бувши фармацевтом, зробили ін'єкцію сину. Вона ввела сильнодіючий кардіостимулючий лікарський засіб, який заборонений до вільного продажу.

У стані клінічної смерті малюка було госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Хлопчик помер в реанімаційному відділенні від гострого отруєння препаратом.

"Наразі готується апеляційна скарга на м’якість призначеного покарання. В апеляційній інстанції прокуратура наполягатиме на призначенні їй більш суворого покарання", — додали в Офісі Генпрокурора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні