Експерт розповів, якими будуть нові ракетні удари рф по Україні

0
Експерт розповів, якими будуть нові ракетні удари рф по Україні
10 лютого 2023 року сталася остання масована ракетна атака на Україну, за два дні місяць, як РФ взяла паузу в ударах. Тож військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, з чим пов'язана ця "тиша", пише УНІАН.

"Були точкові удари... Зараз російські війська фокусують завдання ударів по лінії фронту. Вони насправді здійснюють багато вильотів і завдають ударів авіацією по наших позиціях на фронті", - заявив він в ефірі телемарафону.

Вочевидь, продовжив він, фіксується зменшення кількості ракет: спочатку була тижнева пауза між ударами, потім - два тижні, три, а тепер до місяця й, можливо, більше.

Тепер росіяни, каже Мусієнко, концентрують свої ракети, а далі ймовірні два сценарії: або будуть завдавати точкових ударів по деяких позицій, або буде тривалий інтервал, й після цього йтимуть на масовану атаку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні