Коли востаннє справжній путін з'являвся у публічному просторі

0
Коли востаннє справжній путін з'являвся у публічному просторі
Після виступів російського диктатора Владіміра Путіна на федеральних зборах 21 лютого та на стадіоні "Лужники" 22 лютого знову заговорили про його двійників. Справжнього Путіна не бачили у публічному просторі з 2006 року, пише 24 канал.

Про це 24 Каналу розповів кандидат психологічних наук Дмитро Попов. За його словами, є кілька сигналів, які свідчать про те, що російський диктатор насправді вже мертвий.

Путіна нема з 2006 року
Попов зазначив, що справжнього Путіна не бачили у публічному просторі з 2006 року. Він пригадав, що у російському просторі саме у цей час помітили, як його дружина Людміла Путіна почала жити окремим від чоловіка життям.

"Колись дружина давала інтерв’ю і сказала, що його (Путіна – 24 Канал) нема з 2006 року. Може, помилково, а, може, щось дійсно у неї "вибухнуло". Цього нема на відео. Це було надруковано", – сказав він.

Психолог додав, що неможливо перевірити, чи це правда. Але така інформація є і вона може бути сигналом для того, щоб припускати смерть справжнього Путіна.

Є 2 версії походження диктатора
Давно обговорюють інформацію про те, що Путін приховує свій справжній вік, а офіційні дані про диктатора є неправдивими.

Дмитро Попов підкреслив, що існує 2 версії про походження Путіна. За однією з них, диктатор народився у російській глибинці. Його батьками були робітник та домогосподарка.

У 2-й версії мовиться про те, що Путін жив у Грузії з вітчимом та мамою, яка намагалась вижити коштом чоловіка.

"Говорять, що саме там у Путіна зародився цей "залізний характер". Насправді я не бачу навіть у справжнього Путіна залізного характеру. Але є такі міфи", – розповів психолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні