Нардепи пропонують дозволити в Україні одностатеві шлюби

2
Нардепи пропонують дозволити в Україні одностатеві шлюби
До Верховної Ради подано законопроєкт про цивільні партнерства. Про це повідомила авторка проєкту, нардепка від «Голосу» Інна Совсун.

Якщо законопроєкт буде прийнято, то закріпити на юридичному рівні свої стосунки зможуть військові та цивільні одностатеві. Також дія законопроєкту у разі прийняття поширюватиметься і на різностатеві пари.

«Законопроєкт допоможе одностатевим парам визначити взаємні права та обов'язки, питання володіння майном, спадку, соціального захисту, прав у разі смерті чи зникнення партнера / партнерки», – повідомила народна депутатка.

Совсун зазначила, що працювала над проєктом закону дев'ять місяців. Наразі ж депутати мають підписати проєкт протягом п'яти днів, аби його почали розглядати.

Нагадаємо, петиція №22/144562-еп про легалізацію одностатевих шлюбів, яку подали на сайті президента України Володимира Зеленського 3 червня, за місяць набрала понад 18 тис. голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну з Содомом ми вже знайомі
Відповісти
І не здогадувався, шо в Україні так багато підарів і лесбіянок !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні