Оля Полякова довела українців до сліз: що сталося

0
Оля Полякова довела українців до сліз: що сталося
Співачка Оля Полякова, як і всі українці, шокована звірствами російських окупантів, які розстріляли полоненого бійця ЗСУ за слова "Слава Україні!", пише ТСН.

У пам'ять про українського героя виконавиця прочитала вірш "Розстріл" відомого українського поета, ведучого, а нині військового, Петра Маги. Під час запису відео Полякова не змогла втримати емоцій та розплакалася.

"Їм краще удавитись на бантині, життя своїх дітей програти в карти, та наше звичне "Слава Україні!" - їх накриває гірше, аніж арта!", - прочитала рядки Маги співачка.

Емоційне прочитання таких болючих рядків не змогло залишити байдужих серед підписників Олі. Мало, хто з прихильників співачки зміг втримати сльози, почувши цей вірш: "Так боляче... Плачу", "Не можливо дивитись та слухати без сліз", "Плачемо і вклоняємося герою".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні