У Луцьку на колінах зустріли загиблого військового полку «АЗОВ». ФОТО

1
У Луцьку на колінах зустріли загиблого військового полку «АЗОВ». ФОТО
До Луцька 7 березня доставили тіло загиблого бійця полку «АЗОВ» Андрія Ніколайчука. Герой поліг 12 квітня 2022 року на металургійному комбінаті «Азовсталь» у місті Маріуполь.

Тільки наприкінці лютого в рамках обміну тілами загиблих волинського Героя доставили на Україну, пише ВСН.

Лучани разом із рідними зустріли Героя при в'їзді в Луцьк і в супроводі патрульної поліції провели жалобний кортеж через усе місто. Лучани навколішки зустріли тіло захисника, загиблого від рук московських окупантів, - пише Інсайдер Media.

Відспівали Андрія Ніколайчука у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Віддати останню шану Герою прийшло кілька сотень людей.

42-річний старший лейтенант Андрій Ніколайчук проходив військову службу за контрактом з 2015 року у військовій частині Національної гвардії України на посаді командира взводу вогневої підтримки 3 роти оперативного призначення 2 батальйону оперативного призначення окремого загону спеціального призначення «Азов».

Загинув 12 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України на металургійному комбінаті «Азовсталь» у місті Маріуполь.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мужички хай не на коліна стають, а йдуть до військомату.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні