Експерт назвав напрямок, з якого збираються тікати росіяни

0
Експерт назвав напрямок, з якого збираються тікати росіяни
Другий місяць поспіль на тимчасово окупованому лівому березі Херсонської області російські війська болісно терплять атаки ЗСУ і зазнають втрат, не завжди отримуючи їхню компенсацію, оскільки основні сили РФ відправляються під Бахмут Донецької області, пише УНІАН.

Військово-політичний експерт Олександр Коваленко не виключив, що ситуація на лівому березі буде розвиватися за сценарієм правого, де росіяни прийняли рішення про відхід: "Я не здивуюся, якщо по лівому березі командування російських військ буде приймати чергове "не просте рішення", але поки про це рано говорити. Рано, але все до цього йде, і ЗСУ цей процес прискорюють, регулярно підганяючи лівобережне стадо до правильних висновків".

За його словами, угруповання російських військ на лівому березі Херсонської області має одну з найгірших комплектацій у всій зоні бойових дій.

Коваленко нагадав, що у грудні 2022-го стало очевидним, що ЗСУ розгорнули процес формування на цій ділянці буферної зони, в якій російським окупантам було максимально некомфортно перебувати:

"Це досягалося за допомогою надання регулярного вогневого тиску на позиції і об'єкти російських військ за допомогою переваги правого берега над лівим і більшої дальності й точності артилерії ЗСУ. У свою чергу, російські окупанти можуть здійснювати тільки терористичні атаки на цивільне населення".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні