У квартирі знайшли немовля серед сміття та тарганів. ФОТО

0
У квартирі знайшли немовля серед сміття та тарганів. ФОТО
У Голосіївському районі Києва виявили новонароджену дівчинку у квартирі з моторошною антисанітарією. Дівчинка, яка народилася два тижні тому, перебувала серед сміття, тарганів, недопалків.

Деталі повідомили на сторінці поліції Києва у Facebook.

До поліції Києва надійшов сигнал від працівників медичного закладу. Лікарі повідомили, що 21 лютого жінку з новонародженою дитиною було виписано додому під нагляд патронажної сестри. Але молода мама перестала відповідати на дзвінки та не відчиняла патронажної сестри двері до квартири.

За вказаною адресою прибули співробітники поліції, а також представники ювенальної служби та служби у справах дітей. Там вони виявили жахливий занедбаний будинок, який було відключено від усіх комунікацій. У приміщенні панувала моторошна антисанітарія і не було жодних умов для дитини.

Вхід у квартиру був завалений сміттям, були розкидані брудні речі, стояв жахливий сморід, всюди бігали таргани.

Дитину вилучили з сім'ї у зв'язку з безпосередньою загрозою для її життя та здоров'я. Нині вона перебуває під наглядом лікарів.

На горе-мати складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків з виховання та догляду за дітьми.

Справу передано до суду та вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав. Долю дівчинки тепер визначать у соціальній службі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні