Український співак розповів, як міг загинути на фронті

0
Український співак розповів, як міг загинути на фронті
Український музикант Коля Сєрга, який після початку повномасштабного вторгнення приєднався до ЗСУ для захисту Батьківщини, зараз змінив свій вектор на культурний, пише УНІАН.

Разом з ініціативною групою "Культурний десант" він відвідує точки на передовій, а також деокуповані населені пункти, щоб підтримати військових і мирних жителів.

В інтерв'ю "24 каналу" Коля Сєрга зізнався, що деякі його поїздки ледь не коштували йому життя:

"Коли виступали перед артилеристами, прямо на позиції нас почали обстрілювати градами. Коли працювали з художниками зі "Стінами культури" у Вовчанську і коли їздили в спецпідрозділ на південному напрямку, то потрапляли під мінометний обстріл. У Донецькій області під час однієї з поїздок ночували на об'єкті, який обстріляли з С-300".

Коля Сєрга зазначив, що такі моменти особливо яскраво показують цінність життя.

"У такі моменти кожен раз відчуваєш, що ти на волосині від смерті. І якщо ми вижили, це означає, що ми ще не виконали своє завдання. Значить, Бог нас береже для чогось важливого і ми це обов'язково виконаємо", - резюмував Коля Сєрга.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні