--> У Білорусі помітили військову активність російської техніки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Білорусі помітили військову активність російської техніки

0
У Білорусі помітили військову активність російської техніки
У Білорусі спостерігається авіаційна активність на аеродромах "Мачулищі" та "Барановичі", а також переміщення колон військової техніки РФ дорогами та залізницею.

Про це свідчить моніторинг військової активності на території Білорусі за 4-5 березня, інформує "Беларускі Гаюн".

Так, на аеродромах "Мачулищі" та "Барановичі" були зафіксовані польоти літаків та вертольотів ВПС РБ та ВКС РФ. Крім того, спостерігачі помітили, що на аеродром "Барановичі" прилітав військово-транспортний літак Ан-12 ВКС РФ.

Також було помічено ешелон з технікою ЗС РФ, який рухався у напрямку Орші. Серед техніки помічено 6 танків Т-62М.

У Борисові бачили ешелон з танками 19-ї механізованої бригади ЗС РБ. А на станції "Осиповичі-1" проходило розвантаження ешелону з технікою ЗС РФ.

Як зазначається, на трасі М1 (Толочин → Крупки) була помічена велика колона з технікою ЗС РФ. У її складі було близько 30 автомобілів КамАЗ та мікроавтобусів "Газель".

Одиночні машини та невеликі колони техніки армії РФ фіксувалися в Мінську, Барановичах та на окремих ділянках трас М1, М2, М5, М10 та М14.

"Крупних колон з технікою ЗС РБ (10+ одиниць) також не виявлено. Поодинокі машини та невеликі колони ЗС РБ фіксувалися у Мінську, Гомелі та на окремих ділянках трас М1 та М5", - пише "Беларускі Гаюн".

Аналітики вважають, що відсутність у цілому великих переміщень підрозділів ЗС РФ свідчить про їхню концентрацію на полігонах Білорусі, де вони, найімовірніше, займаються бойовою підготовкою.

"Активність переміщень ЗС РФ залізницею вказує на проведення нової хвилі ротації підрозділів, які завершили курс підготовки та бойового злагодження на полігонах ЗС РБ. Підрозділи ЗС РФ ешелонами прямують до зони бойових дій, а замість них прибувають на навчання нові військові", - сказано в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні