У рф військовий влаштував стрілянину: є загиблі

0
У рф військовий влаштував стрілянину: є загиблі
У Курській області Росії строковик розстріляв двох товаришів по службі, які не відповіли на запитання «Хто йде?». Один із них у результаті загинув. Про це передають росЗМІ, передає Главком.

Зазначається, що нерозуміння між солдатами виникло у військовій частині в Суджанському районі біля кордону з Україною в ніч проти 6 березня.

Строковик Магомед стояв на посту вартовим, помітив рух і крикнув «Стій, хто йде?». Однак йому ніхто не відповів – і тоді Магомед відкрив вогонь на поразку з автомата Калашнікова. Тільки після цього вартовий виявив, що розстріляв своїх же товаришів по службі. Один із них, 19-річний Тамир, помер на місці, а другий, 22-річний Владислав, отримав поранення – його невдовзі екстрено доправили до лікарні.

При цьому всі троє строковиків служать в армії вже вісім місяців. Чому двоє з них не відгукнулися на крик вартового, поки що незрозуміло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні