Стало відомо, скільки випадків сексуального насильства з боку росіян зареєстровано В Україні

0
Стало відомо, скільки випадків сексуального насильства з боку росіян зареєстровано В Україні
Прокуратура розслідує 171 випадок сексуального насильства проти українців з боку російських загарбників. Серед постраждалих – 13 неповнолітніх. Про це повідомила перша леді Олена Зеленська на конференції «United for Justice» у Львові, передає Главком.

«За цією цифрою не тільки жінки – серед постраждалих 39 чоловіків. 13 – неповнолітніх, серед них – хлопчик. Ми знаємо про ці випадки тільки тому, що ці люди знайшли в собі сили говорити. Скільки страждають мовчки, особливо на окупованих територіях – ми не знаємо», – заявила вона.

За її словами, кількість і неприхованість сексуальних злочинів окупантів засвідчує, що це – свідома політика російської армії, психологічна і фізична зброя проти українців.

Зеленська підкреслила, що засудження російських ґвалтувань та інших російських злочинів потрібно як прецедент для того, щоб будь-який потенційний агресор, колективний ґвалтівник у світі знав, що подібне не минеться безкарно.

Водночас перша леді Латвії Андра Левіте додала, що злочинці використовують сексуальне насильство, щоб продемонструвати свою владу та домінантність, але насправді це характеристика того, які вони інтелектуально занедбані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні