Загроза з моря: скільки ракет націлила рф на Україну

0
Загроза з моря: скільки ракет націлила рф на Україну
Станом на 4 березня у Чорному морі перебувають три російські ракетоносії. Про це повідомила речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила в ефірі телемарафону, передає Главком.

«Кораблі окупантів перебувають у безпечному, як вони вважають, районі, якомога далі від українських ракет, аж за 100 морських міль — це близько 200 кілометрів. Продовжують тримати корабельне угруповання доволі велике, яке наразі налічує 16 одиниць, серед яких три ракетоносії: один надводний і два підводні. Туди-сюди вештається той надводний, тому є думка, що він заходив для переспорядження», – розповіла Гуменюк.

За її словами, дії ворога мають на меті тримати у напруженні населення та Сили оборони.

Гуменюк також зазначила, що ворог продовжує обстрілювати правобережжя Херсонщини, хоча цієї ночі кількість ударів трохи зменшилася. За словами речниці, загарбники стали використовувати нову тактику. Оскільки контрбатарейна робота ЗСУ не підпускає ворожу артилерію близько, ворог став активніше застосовувати бойові дрони.

«Це дуже небезпечно, тому треба бути дуже уважними. Не завжди є можливість попередити про таку небезпеку. Тому всіх мешканців правобережних пунктів попереджаємо про те, що ворог може атакувати з неба. Треба буди уже уважними та уникати скупчень людей», – застерегла Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні